Brusketos su saulėje džiovintais pomidorais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Brusketos su saulėje džiovintais pomidorais

Brusketos - tai tradicinis itališkas užkandis, kurį sudaro skrudinta duona, baltas varškės sūris ir kiti jūsų pasirinkti ingredientai. Ypač skanu gaminti brusketą su saulėje džiovintais pomidorais ir prosciutto. Toks užkandis bus puiki šventinio stalo puošmena. Brusketai galite naudoti bagetę arba ciabattą.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
351 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
22 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.04/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Brusketos su saulėje džiovintais pomidorais Žingsnis 1
Paruoškite brusketą. Supjaustykite bagetę riekelėmis, patepkite jas augaliniu aliejumi. Dėkite jas į įkaitintą orkaitę 10 minučių. Džiovintus pomidorus supjaustykite juostelėmis. Susmulkinkite bazilikus. Ant atvėsusių bagetės riekelių užtepkite varškės sūrio, sudėkite saulėje džiovintus pomidorus ir prosciutto. Pabarstykite bazilikais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos