Publikavimo data: 2024-09-16
Brusketos su saulėje džiovintais pomidorais ir karbonadu
Atviras sumuštinis ant skrudintos duonos Italijoje vadinamas bruschetta. Tokio sumuštinio įdaras gali būti įvairus. Siūlome brusketos receptą su neįtikėtinai kreminiu skoniu ir saulėje džiovintų pomidorų pikantiškumu, kurį papildo rūkyto karbonado skonis. Aromatinga ir traški brusketta padės paįvairinti jūsų stalą ir bus puikus pietų ar vakarienės priedas. Tačiau Italijoje šis patiekalas paprastai nepateikiamas su makaronais.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite bazilikus ir džiovintus pomidorus.
Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite pjaustytus pomidorus, bazilikus, žiupsnelį Provanso žolelių ir grietinę. Kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 3
Kiekvieną duonos riekę gausiai aptepkite mišiniu.
Žingsnis 4
Plonai supjaustykite karbonadą. Ant riebalais pateptų duonos riekelių atsargiai ir gražiai išdėliokite karbonado griežinėlius.
Kategorijos