Brusketos su saulėje džiovintais pomidorais ir karbonadu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Brusketos su saulėje džiovintais pomidorais ir karbonadu

Atviras sumuštinis ant skrudintos duonos Italijoje vadinamas bruschetta. Tokio sumuštinio įdaras gali būti įvairus. Siūlome brusketos receptą su neįtikėtinai kreminiu skoniu ir saulėje džiovintų pomidorų pikantiškumu, kurį papildo rūkyto karbonado skonis. Aromatinga ir traški brusketta padės paįvairinti jūsų stalą ir bus puikus pietų ar vakarienės priedas. Tačiau Italijoje šis patiekalas paprastai nepateikiamas su makaronais.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
248 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
45 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Brusketos su saulėje džiovintais pomidorais ir karbonadu Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite bazilikus ir džiovintus pomidorus.

Žingsnis 2

Brusketos su saulėje džiovintais pomidorais ir karbonadu Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite pjaustytus pomidorus, bazilikus, žiupsnelį Provanso žolelių ir grietinę. Kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 3

Brusketos su saulėje džiovintais pomidorais ir karbonadu Žingsnis 3
Kiekvieną duonos riekę gausiai aptepkite mišiniu.

Žingsnis 4

Brusketos su saulėje džiovintais pomidorais ir karbonadu Žingsnis 4
Plonai supjaustykite karbonadą. Ant riebalais pateptų duonos riekelių atsargiai ir gražiai išdėliokite karbonado griežinėlius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos