Brusketos su saulėje džiovintais pomidorais, kumpiu ir bazilikais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Brusketos su saulėje džiovintais pomidorais, kumpiu ir bazilikais

Brusketos su saulėje džiovintais pomidorais, kumpiu ir bazilikais yra Viduržemio jūros regiono kilmės patiekalas. Brusketos yra panašios į sumuštinius. Tai keptos duonos riekelės, apteptos paštetu, grietinėle arba daržovių mišiniais ir papildytos mėsos, žuvies, jūros gėrybių ir žolelių griežinėliais. Saulėje džiovintų pomidorų, kumpio, avokado ir švelnaus grietininio sūrio derinys sukuria nuostabią skonio harmoniją ir suteikia tikrą malonumą.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
259 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Brusketos su saulėje džiovintais pomidorais, kumpiu ir bazilikais Žingsnis 1
Bagetę supjaustykite plonomis riekelėmis ir lengvai paskrudinkite orkaitėje. Aptepkite jas kreminiu sūriu. Supjaustykite kumpio dešrą plonais griežinėliais, tada kiekvieną griežinėlį perpjaukite pusiau.

Žingsnis 2

Brusketos su saulėje džiovintais pomidorais, kumpiu ir bazilikais Žingsnis 2
Supjaustykite saulėje džiovintus pomidorus griežinėliais. Avokadą supjaustykite ketvirčiais. Ant kiekvienos bagetės riekelės dėkite po dešros gabalėlį, 2-3 saulėje džiovintų pomidorų skilteles ir avokado griežinėlį, papuoškite baziliko lapeliu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, šalti užkandžiai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 15 minučių, pusryčiai, užkandžiai, sezonas žalumynų, sezonas pomidorų, sezonas česnakų, brusketos, užkandžiai naujiems metams, receptų knyga, pusryčiai su sūriu, užkandžiai su česnakais

Kategorijos