Publikavimo data: 2024-03-28
Brusketos su upėtakiais
Brusketos - tai puikus itališkas užkandis, tai skrudintos duonos riekelė su įdaru. Iš tikrųjų brusketos yra ne kas kita, kaip pažįstamas sumuštinis. Tačiau privalomas šio patiekalo elementas yra skrudinta duona. Šiame recepte kaip brusketos įdaras naudojamas sviestas ir lengvai sūdyto upėtakio gabalėliai. Toks užkandis puikiai tinka bet kokiai šventei.
Žingsnis 1
Supjaustykite 5 1 cm storio bagetės riekes. Dėkite bagetę ant kepimo skardos ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Dėkite bagetę į orkaitę 5-7 minutėms, kad apkeptų iki auksinės spalvos.
Žingsnis 2
Paskrudintą bagetę aptepkite sviestu.
Žingsnis 3
Ant sviesto sudėkite upėtakio griežinėlius.
Žingsnis 4
Papuoškite brusketą krapų šakelėmis ir plonais citrinos griežinėliais.
Kategorijos