Brusketos su upėtakiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-28

Brusketos su upėtakiais

Brusketos - tai puikus itališkas užkandis, tai skrudintos duonos riekelė su įdaru. Iš tikrųjų brusketos yra ne kas kita, kaip pažįstamas sumuštinis. Tačiau privalomas šio patiekalo elementas yra skrudinta duona. Šiame recepte kaip brusketos įdaras naudojamas sviestas ir lengvai sūdyto upėtakio gabalėliai. Toks užkandis puikiai tinka bet kokiai šventei.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
354 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
29 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, žuvis
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.79/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Brusketos su upėtakiais Žingsnis 1
Supjaustykite 5 1 cm storio bagetės riekes. Dėkite bagetę ant kepimo skardos ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Dėkite bagetę į orkaitę 5-7 minutėms, kad apkeptų iki auksinės spalvos.

Žingsnis 2

Brusketos su upėtakiais Žingsnis 2
Paskrudintą bagetę aptepkite sviestu.

Žingsnis 3

Brusketos su upėtakiais Žingsnis 3
Ant sviesto sudėkite upėtakio griežinėlius.

Žingsnis 4

Brusketos su upėtakiais Žingsnis 4
Papuoškite brusketą krapų šakelėmis ir plonais citrinos griežinėliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, šalti užkandžiai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 15 minučių, pusryčiai, užkandžiai, sezonas žalumynų, sezonas pomidorų, sezonas česnakų, brusketos, užkandžiai naujiems metams, receptų knyga, pusryčiai su sūriu, užkandžiai su česnakais

Kategorijos