Brusketos su upėtakiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-28

Brusketos su upėtakiais

Brusketos - tai puikus itališkas užkandis, tai skrudintos duonos riekelė su įdaru. Iš tikrųjų brusketos yra ne kas kita, kaip pažįstamas sumuštinis. Tačiau privalomas šio patiekalo elementas yra skrudinta duona. Šiame recepte kaip brusketos įdaras naudojamas sviestas ir lengvai sūdyto upėtakio gabalėliai. Toks užkandis puikiai tinka bet kokiai šventei.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
354 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
29 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, žuvis
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.79/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Brusketos su upėtakiais Žingsnis 1
Supjaustykite 5 1 cm storio bagetės riekes. Dėkite bagetę ant kepimo skardos ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Dėkite bagetę į orkaitę 5-7 minutėms, kad apkeptų iki auksinės spalvos.

Žingsnis 2

Brusketos su upėtakiais Žingsnis 2
Paskrudintą bagetę aptepkite sviestu.

Žingsnis 3

Brusketos su upėtakiais Žingsnis 3
Ant sviesto sudėkite upėtakio griežinėlius.

Žingsnis 4

Brusketos su upėtakiais Žingsnis 4
Papuoškite brusketą krapų šakelėmis ir plonais citrinos griežinėliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos