Bulgarų čeburekai "Ruguvachki" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Bulgarų čeburekai "Ruguvachki"

Bulgariški "ruguvachki" - tai pyragaičiai, savo sudėtimi labai panašūs į čeburekus. Jie gaminami iš labai lengvos tešlos, o jų įdaras - bryndza ir žolelės. Tradiciškai bulgariški "chebureks" gaminami tik su bryndza, tačiau daugelis šeimininkių naudoja ir varškę arba varškės ir bryndzos mišinį įvairiomis proporcijomis.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
213 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.79/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Bulgarų čeburekai "Ruguvachki" Žingsnis 1
Į sviestą supilkite verdantį vandenį. Suberkite miltus ir palaipsniui išmaišykite. Užminkykite minkštą ir elastingą tešlą ir suformuokite 12 rutuliukų. Tortilijas iškočiokite maždaug 4 mm storio.

Žingsnis 2

Bulgarų čeburekai "Ruguvachki" Žingsnis 2
Įdarui varškę sumaišykite su žolelėmis. Pagardinkite druska ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Bulgarų čeburekai "Ruguvachki" Žingsnis 3
Pusę duonos plokštainio uždenkite plačiu įdaro sluoksniu. Suformuokite cheburek ir šakute užspauskite kraštus. Kepkite juos įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus iš visų pusių, kol apskrus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
jautienos patiekalai, konditerijos gaminiai, sluoksniuotos tešlos gaminiai, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, chebureks, Naujųjų metų išvakarių šventė, namų receptai, receptų knyga, kiaulienos vakarienė, jautienos vakarienė, Čeburekai su mėsa

Kategorijos