Chebureki keptuvėje receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Chebureki keptuvėje receptas

Geriausia ne pirkti, o gaminti šį patiekalą namuose keptuvėje, kad nereikėtų jaudintis dėl jo sudėties. Jei ieškojote tobulo čeburekų recepto, ką tik jį radote. Jau po valandos galėsite mėgautis karštais, skaniais ir traškiais čeburekais su mėsa.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
256 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
25 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Chebureki keptuvėje receptas Žingsnis 1
Nuplaukite ir išdžiovinkite žoleles, tada jas smulkiai supjaustykite. Nulupkite svogūną ir taip pat smulkiai supjaustykite. Užvirinkite vandenį.

Žingsnis 2

Chebureki keptuvėje receptas Žingsnis 2
Paruoškite tešlą: į gilų dubenį suberkite 200 g miltų, supilkite 300 ml verdančio vandens ir greitai išmaišykite. Turėtų gautis klampi ir tiršta masė.

Žingsnis 3

Chebureki keptuvėje receptas Žingsnis 3
Įmaišykite kiaušinį, aliejų, druską, cukrų ir degtinę. Suberkite likusius miltus ir pradėkite minkyti tešlą. Jei ji karšta, pradėkite minkyti šakute, tada tęskite rankomis. Minkykite tešlą, kol visi ingredientai susijungs.

Žingsnis 4

Chebureki keptuvėje receptas Žingsnis 4
Tešla turi būti lygi, blizgi ir vientisa. Uždenkite dubenį maistine plėvele ir palikite 30 minučių pakilti.

Žingsnis 5

Chebureki keptuvėje receptas Žingsnis 5
Paruoškite faršą: į maltą mėsą sudėkite svogūnus, žoleles, druską ir pipirus. Viską gerai išmaišykite ir užpilkite trupučiu ledinio vandens.

Žingsnis 6

Chebureki keptuvėje receptas Žingsnis 6
Padalykite tešlą į 11-12 vienodų rutuliukų (maždaug po 50 g).

Žingsnis 7

Chebureki keptuvėje receptas Žingsnis 7
Kiekvieną rutuliuką plonai iškočiokite ir ant viršaus uždėkite 1 valgomąjį šaukštą maltos mėsos. Paskirstykite, užspauskite kraštus ir suspauskite juos šakute.

Žingsnis 8

Chebureki keptuvėje receptas Žingsnis 8
Keptuvėje su įkaitintu augaliniu aliejumi kepkite čeburekus, kol jie įgaus auksinę spalvą.

Žingsnis 9

Chebureki keptuvėje receptas Žingsnis 9
Čeburekus patiekite šiltus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos