Sultingi čeburekai armėniškame lavaše pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Sultingi čeburekai armėniškame lavaše

Yra šeimininkių, kurios tikrai nemėgsta vargti su tešla. Šis receptas joms padarys puikų įspūdį. Klasikinis cheburek - tai traškus pyragas su sultingu mėsos įdaru. Čeburekai lavaše - klasikinių čeburekų analogas - tas pats sultingas įdaras ir traški plutelė.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
323 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 5/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Sultingi čeburekai armėniškame lavaše Žingsnis 1
Į maltą mėsą pagal skonį įberkite svogūnų ir prieskonių. Įpilkite vandens, kad mėsa būtų sultinga. Leiskite maltiniams šiek tiek pastovėti.

Žingsnis 2

Sultingi čeburekai armėniškame lavaše Žingsnis 2
Pasirinkite tinkamą skersmenį būsimiems cheburekams. Paimkite apvalų indą, uždėkite jį ant pitos ir išpjaukite apskritimus. Atkreipkite dėmesį, kad turite vengti ašarojimų, kitaip įdaras "pabėgs".

Žingsnis 3

Sultingi čeburekai armėniškame lavaše Žingsnis 3
Ant pusės pitos dėkite maltos mėsos. Kad kraštus suklijuotumėte, suplakite baltymus ir juos aptepkite. Tai neleis ištekėti sultims. Kepkite 3-4 minutes iš abiejų pusių dideliame kiekyje augalinio aliejaus. Paruoštus čeburekus karštus patiekite į stalą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
vištienos patiekalai, konditerijos gaminiai, sluoksniuotos tešlos gaminiai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, chebureks, Naujųjų metų išvakarių šventė, namų receptai, receptų knyga, kiaušinių tešla, kiaušinių keburekai

Kategorijos