Sultingi čeburekai armėniškame lavaše pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Sultingi čeburekai armėniškame lavaše

Yra šeimininkių, kurios tikrai nemėgsta vargti su tešla. Šis receptas joms padarys puikų įspūdį. Klasikinis cheburek - tai traškus pyragas su sultingu mėsos įdaru. Čeburekai lavaše - klasikinių čeburekų analogas - tas pats sultingas įdaras ir traški plutelė.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
323 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 5/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sultingi čeburekai armėniškame lavaše Žingsnis 1
Į maltą mėsą pagal skonį įberkite svogūnų ir prieskonių. Įpilkite vandens, kad mėsa būtų sultinga. Leiskite maltiniams šiek tiek pastovėti.

Žingsnis 2

Sultingi čeburekai armėniškame lavaše Žingsnis 2
Pasirinkite tinkamą skersmenį būsimiems cheburekams. Paimkite apvalų indą, uždėkite jį ant pitos ir išpjaukite apskritimus. Atkreipkite dėmesį, kad turite vengti ašarojimų, kitaip įdaras "pabėgs".

Žingsnis 3

Sultingi čeburekai armėniškame lavaše Žingsnis 3
Ant pusės pitos dėkite maltos mėsos. Kad kraštus suklijuotumėte, suplakite baltymus ir juos aptepkite. Tai neleis ištekėti sultims. Kepkite 3-4 minutes iš abiejų pusių dideliame kiekyje augalinio aliejaus. Paruoštus čeburekus karštus patiekite į stalą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos