Skanūs jautienos čeburekai. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Skanūs jautienos čeburekai.

Cheburek - tai pyragas su mėsos įdaru ir traškia tešla. Tradiciniai čeburekai gaminami iš plonos sluoksniuotos tešlos, o įdaras - avienos ir jautienos mišinys. Jei prisimenate sovietinius laikus, čeburekų su mėsa buvo visuose viešuosiuose restoranuose. Šiandien dėl puikaus pirožkų skonio jų galima rasti restoranuose ir kavinėse, taip pat namų šeimininkių virtuvėse.
Gaminimo laikas
1000 min.
Laikas virtuvėje
100 min.
Kalorijos
292 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skanūs jautienos čeburekai. Žingsnis 1
Suformuokite cheburekus. Likusią tešlą padalykite į 12 vienodų dalių ir suformuokite rutuliukus. Suformuokite čeburekus. Likusią tešlą padalykite į 12 vienodų dalių ir suformuokite rutuliukus.

Žingsnis 2

Skanūs jautienos čeburekai. Žingsnis 2
Kiekvieną rutuliuką plonai iškočiokite kočėlu, ant pusės gauto apskritimo uždėkite faršo, uždenkite kita apskritimo puse ir kočėlu bei peiliu užspauskite čebureko kraštus.

Žingsnis 3

Skanūs jautienos čeburekai. Žingsnis 3
Tą patį padarykite su likusia tešla ir maltinukais. Kepkite čeburekus keptuvėje įkaitintame augaliniame aliejuje maždaug po 2 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos