Publikavimo data: 2024-05-25
Skanūs jautienos čeburekai.
Cheburek - tai pyragas su mėsos įdaru ir traškia tešla. Tradiciniai čeburekai gaminami iš plonos sluoksniuotos tešlos, o įdaras - avienos ir jautienos mišinys. Jei prisimenate sovietinius laikus, čeburekų su mėsa buvo visuose viešuosiuose restoranuose. Šiandien dėl puikaus pirožkų skonio jų galima rasti restoranuose ir kavinėse, taip pat namų šeimininkių virtuvėse.
Žingsnis 1
Suformuokite cheburekus. Likusią tešlą padalykite į 12 vienodų dalių ir suformuokite rutuliukus. Suformuokite čeburekus. Likusią tešlą padalykite į 12 vienodų dalių ir suformuokite rutuliukus.
Žingsnis 2
Kiekvieną rutuliuką plonai iškočiokite kočėlu, ant pusės gauto apskritimo uždėkite faršo, uždenkite kita apskritimo puse ir kočėlu bei peiliu užspauskite čebureko kraštus.
Žingsnis 3
Tą patį padarykite su likusia tešla ir maltinukais. Kepkite čeburekus keptuvėje įkaitintame augaliniame aliejuje maždaug po 2 minutes iš kiekvienos pusės.
Kategorijos