Sultingi čeburekai su mėsa ant keptuvės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Sultingi čeburekai su mėsa ant keptuvės

Šis čeburekų pavidalo patiekalas yra sultingas, sotus ir aromatingas užkandis. Trapi tešla ir sultingas įdaras pralenks daugelį mėsos pyragų. Iš tiesų jie panašūs į kitus pirožkus, tačiau skiriasi tuo, kad kepami ne orkaitėje, o kepami keptuvėje dideliame kiekyje aliejaus. Taip jie įgauna traškią tekstūrą.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
407 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
35 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (33 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sultingi čeburekai su mėsa ant keptuvės Žingsnis 1
Padėkite tešlą ant stalo ir minkykite iki vientisos masės, miltų nedėkite, nes ji nėra lipni. Įdėkite tešlą į aliejumi pateptą dubenį ir uždenkite maistine plėvele. Kol tešla ilsisi (30 min.), galite ruošti įdarą.

Žingsnis 2

Sultingi čeburekai su mėsa ant keptuvės Žingsnis 2
Į maltą mėsą įberkite druskos, pipirų ir smulkinto svogūno. Išmaišykite ir palaipsniui į maltą mėsą įpilkite vandens, kad faršas būtų panašus į košę. Uždenkite maistine plėvele ir įdėkite į šaldytuvą pusvalandžiui.

Žingsnis 3

Sultingi čeburekai su mėsa ant keptuvės Žingsnis 3
Iš tešlos suformuokite dešrą ir padalykite ją į 12 dalių. Kiekvieną gabalėlį iškočiokite į 1 mm storio plokščią duoną. Ant vienos plokštainio pusės plonu sluoksniu užtepkite maltos mėsos. Uždenkite kita puse ir užspauskite kraštus, o kraštus išlyginkite šakute. Dėkite čeburekus į įkaitintą aliejų ir apkepkite iš abiejų pusių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos