Bulgur košė ant pieno pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Bulgur košė ant pieno

Bulgur - tai iš Artimųjų Rytų kilęs ir nuo seno žinomas grūdas. Bulgur paprastai gaminamas iš kviečių, kurių grūdai susmulkinami, užpilami verdančiu vandeniu ir išdžiovinami. Šiandien bulguras išpopuliarėjo visame pasaulyje. Jį galima pamatyti įvairiose kavinėse ir restoranuose, taip pat parduotuvių lentynose. Pieno košė iš bulguro būna labai skani. Apkepinus bulgurą svieste, jis įgauna nepakartojamą riešutų skonį ir aromatą.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
157 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
21 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Riešutai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.85/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulgur košė ant pieno Žingsnis 1
Abrikosus supjaustykite mažais gabalėliais.

Žingsnis 2

Bulgur košė ant pieno Žingsnis 2
Susmulkinkite lazdyno riešutus.

Žingsnis 3

Bulgur košė ant pieno Žingsnis 3
Keptuvėje ištirpinkite sviestą.

Žingsnis 4

Bulgur košė ant pieno Žingsnis 4
Bulgurą sudėkite į keptuvę ir kepkite 5 minutes, kol taps auksinės spalvos. Turėtų atsirasti malonus riešutų skonis.

Žingsnis 5

Bulgur košė ant pieno Žingsnis 5
Apkeptą bulgurą supilkite į samtelį. Suberkite cukrų ir abrikosus.

Žingsnis 6

Bulgur košė ant pieno Žingsnis 6
Supilkite pieną į ąsotį ir išmaišykite. Pastatykite košę ant ugnies.

Žingsnis 7

Bulgur košė ant pieno Žingsnis 7
Užvirinkite pieną, sumažinkite ugnį ir uždenkite ąsotį dangčiu. Virkite košę ant silpnos ugnies 15-20 minučių.

Žingsnis 8

Bulgur košė ant pieno Žingsnis 8
Įmaišykite išvirtą košę.

Žingsnis 9

Bulgur košė ant pieno Žingsnis 9
Bulguro košę patiekite papuoštą smulkintais lazdyno riešutais. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos