Publikavimo data: 2025-08-16
Bulgur košė ant vandens
Bulgur košė ant vandens - tai dietinė sočių pusryčių versija, kuri tiks tiems, kurie rūpinasi savo sveikata ir stebi savo svorį. Kad kruopos būtų trapesnės, prieš virdami jas apkepkite ant sausos keptuvės. Kaip priedą prie košės galite naudoti džiovintus vaisius, uogas ir daržoves. Dėl gero derinio su daugybe produktų bulguras įgauna įvairių skonių ir ilgai nepabosta.
Žingsnis 1
Apkepkite bulgurą. Keptuvėje įkaitinkite saulėgrąžų aliejų ir suberkite grūdus. Kepkite grūdus 5 minutes ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 2
Išvirkite bulgurą. Užpilkite bulgurą šaltu vandeniu, įberkite druskos ir cukraus. Virkite ant vidutinės ugnies 20 minučių. Iš anksto išvirtos kruopos taps trapios, o jų riešutų skonis taps ryškesnis.
Kategorijos