Bulgur košė ant vandens pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Bulgur košė ant vandens

Bulgur košė ant vandens - tai dietinė sočių pusryčių versija, kuri tiks tiems, kurie rūpinasi savo sveikata ir stebi savo svorį. Kad kruopos būtų trapesnės, prieš virdami jas apkepkite ant sausos keptuvės. Kaip priedą prie košės galite naudoti džiovintus vaisius, uogas ir daržoves. Dėl gero derinio su daugybe produktų bulguras įgauna įvairių skonių ir ilgai nepabosta.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
368 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
54 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.92/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Bulgur košė ant vandens Žingsnis 1
Apkepkite bulgurą. Keptuvėje įkaitinkite saulėgrąžų aliejų ir suberkite grūdus. Kepkite grūdus 5 minutes ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 2

Bulgur košė ant vandens Žingsnis 2
Išvirkite bulgurą. Užpilkite bulgurą šaltu vandeniu, įberkite druskos ir cukraus. Virkite ant vidutinės ugnies 20 minučių. Iš anksto išvirtos kruopos taps trapios, o jų riešutų skonis taps ryškesnis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos