Bulgur košė su džiovintais vaisiais ir medumi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Bulgur košė su džiovintais vaisiais ir medumi

Bulgur košė su džiovintomis slyvomis - tai skanėstas, puikiai tinkantis pusryčiams. Ji bus ypač skani, jei ją papildysite cinamonu. Džiovintas slyvas galima pakeisti bet kokiais kitais džiovintais vaisiais pagal pageidavimą. Bulgur košė pasižymi mažu glikemijos indeksu ir dideliu vitaminų bei mikroelementų kiekiu. Jis teigiamai veikia nervų sistemą, tulžies pūslės būklę ir apskritai organizmą. Kontraindikacija yra individualus glitimo netoleravimas.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
186 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
29 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Bulgur košė su džiovintais vaisiais ir medumi Žingsnis 1
Apkepkite bulgurą. Keptuvėje įkaitinkite sviestą. Supilkite bulgurą ir maišydami kepkite 2 minutes. Nuolat maišykite bulgurą.

Žingsnis 2

Bulgur košė su džiovintais vaisiais ir medumi Žingsnis 2
Baigkite gaminti patiekalą. Bulgurą užpilkite karštu vandeniu. Pasūdykite ir virkite ant vidutinės ugnies 10 minučių. Kai skysčio beveik neliks, sudėkite džiovintas slyvas ir obuolius. Išmaišykite ir palaikykite ant ugnies dar 5-7 minutes. Ant viršaus košę pagardinkite medumi ir cinamonu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos