Bulgur košė su džiovintais vaisiais per 20 minučių pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Bulgur košė su džiovintais vaisiais per 20 minučių

Bulgur košė su džiovintais vaisiais ir medumi - puiki gero ryto pradžia. Bulgur - tai iš virtų, džiovintų ir smulkintų kviečių pagaminti grūdai. Ji yra daugelio Artimųjų Rytų patiekalų pagrindas. Šią maistingą kruopų košę lengva paruošti ir sveika. Juose gausu vitaminų ir mikroelementų. Bulgur košė verdama tik 20 minučių. Medus ir džiovinti vaisiai suteiks jai aromato ir sodraus skonio. Pusryčių košės likučius galima naudoti kaip blynų įdarą.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
331 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
42 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Bulgur košė su džiovintais vaisiais per 20 minučių Žingsnis 1
Paruoškite bulgurą. Puode ištirpinkite pusę sviesto ir supilkite bulgurą. Sumažinkite ugnį iki silpnos ir nuolat maišydami troškinkite 2 minutes. Įpilkite tiek vandens, kad bulguras būtų apsemtas pirštu. Pagardinkite druska ir troškinkite 10-12 minučių.

Žingsnis 2

Bulgur košė su džiovintais vaisiais per 20 minučių Žingsnis 2
Paruoškite vaisių ir riešutų mišinį. Išlydykite likusį sviestą, sudėkite rūgštynes ir džiovintas vyšnias, kepkite 3 minutes. Įmaišykite citrinos sultis ir medų, tada suberkite pistacijas. Nuolat maišydami troškinkite 2 minutes. Vaisių ir riešutų mišinį sumaišykite su bulguru, išmaišykite. Virkite 1-2 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, košė, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 15 minučių, pusryčiai, šokoladas, kakavos desertai, avižiniai dribsniai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, avižiniai dribsniai ant pieno, avižinių dribsnių košė ant pieno, pusryčiai su avižiniais dribsniais

Kategorijos