Bulgur košė su riešutais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Bulgur košė su riešutais

Originalūs ir paprasti pusryčiai, kurie prisotins naudingų vitaminų ir mikroelementų. Žemės riešutuose yra daug baltymų, įskaitant visas nepakeičiamąsias aminorūgštis, be to, juose nėra cholesterolio. Braškėse gausu senėjimą stabdančių flavonoidų, kurie mažina įvairių lėtinių ligų riziką. Tyrimai taip pat parodė teigiamą braškių poveikį akių, nervų sistemos ir odos sveikatai.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
221 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Bulgur košė su riešutais Žingsnis 1
Išvirkite bulgurą. Puodą statykite ant vidutinės ugnies, įpilkite 1 valgomąjį šaukštą aliejaus, supilkite bulgurą ir retkarčiais pamaišydami kepkite 5 minutes. Tada supilkite 1 puodelį vandens, palaukite, kol užvirs, sumažinkite ugnį, uždenkite dangčiu ir palikite kruopas virti 18-20 minučių, kol jos sugers skystį.

Žingsnis 2

Bulgur košė su riešutais Žingsnis 2
Paruoškite likusius ingredientus. Sausoje keptuvėje ant vidutinės ugnies 4-5 minutes pakepinkite žemės riešutus, kartais pamaišydami. Tada nuimkite žemės riešutus nuo ugnies ir stambiai sukapokite. Keptuvėje ištirpinkite likusį sviestą ir sudėkite braškių skilteles. Apibarstykite jas cukrumi ir kepkite 2-3 minutes, kol cukrus ištirps.

Žingsnis 3

Bulgur košė su riešutais Žingsnis 3
Paruoškite patiekalą. Į košę suberkite sultenes, riešutus ir braškes, lengvai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, košė, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 15 minučių, pusryčiai, šokoladas, kakavos desertai, avižiniai dribsniai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, avižiniai dribsniai ant pieno, avižinių dribsnių košė ant pieno, pusryčiai su avižiniais dribsniais

Kategorijos