Publikavimo data: 2024-03-31
Bulvių apkepas keptuvėje su malta mėsa
Bulvių troškinys su malta mėsa - puikus skanaus ir sotaus patiekalo receptas. Yra daug būdų, kaip paruošti bulvių apkepą, tačiau apkepo kepimo keptuvėje variantas laikomas vienu paprasčiausių ir greičiausių. Kad būtų intensyvesnis aromatas ir skonis, gamindami galite naudoti šviežias žoleles.
Žingsnis 1
Bulves supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 2
Grybus supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 3
Pomidorus supjaustykite apskritimais.
Žingsnis 4
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 5
Giliame dubenyje sumaišykite vištienos kiaušinius ir pieną. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 6
Kiaušinius ir pieną sumaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 7
Perkelkite faršą į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi.
Žingsnis 8
Kepkite faršą, kol iškeps.
Žingsnis 9
Į keptuvę sudėkite pirmąjį sluoksnį pjaustytų bulvių apkepo.
Žingsnis 10
Ant bulvių sudėkite iškeptą maltą mėsą.
Žingsnis 11
Ant maltos mėsos sudėkite grybų sluoksnį.
Žingsnis 12
Grybų sluoksnį aptepkite majonezu.
Žingsnis 13
Ant majonezo paskleiskite tarkuotą sūrį ir griežinėliais supjaustytus pomidorus.
Žingsnis 14
Kiaušinių ir pieno mišiniu pripildykite kepimo indą.
Žingsnis 15
Uždenkite troškintuvą dangčiu ir kepkite ant silpnos ugnies 25-30 minučių.
Kategorijos