Publikavimo data: 2024-01-03
Bulvių troškinys su dešrelėmis receptas
Troškinys su bulvėmis ir dešrelėmis yra puikus pagrindinis patiekalas, kurį paprasta pagaminti ir nuostabaus skonio. Švelnus ištemptas sūris su sultingomis mėsingomis dešrelėmis ir saldžiomis bulvėmis, paskanintomis grietine, sukuria neįtikėtiną aromatą ir skonių gamą.
Žingsnis 1
Nulupkite bulves. Išimkite dešreles iš pakuotės. Kepimo formą ištepkite sviestu arba augaliniu aliejumi. Įkaitinkite orkaitę iki 180⁰C temperatūros.
Žingsnis 2
Bulves supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 3
Dešreles supjaustykite apskritimais.
Žingsnis 4
Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Smulkiai supjaustykite svogūną.
Žingsnis 5
Paruoškite padažą bulvėms: dubenyje sumaišykite sūrį, grietinę, svogūnus, druską ir pipirus pagal skonį.
Žingsnis 6
Būsimą apkepą sudėkite į kepimo formą. Sluoksniuokite apkepą tokia tvarka: bulvės, dešrelės, bulvės, dešrelės. Kiekvieną sluoksnį aptepkite grietine ir sūrio kremu. Kepkite patiekalą orkaitėje 25 minutes.
Žingsnis 7
Supjaustykite apkepą porcijomis. Patiekite papuošę smulkiai supjaustytomis šviežiomis žolelėmis.
Kategorijos