Publikavimo data: 2024-03-24
Bulvių apkepas su grybais ir pomidorais
Troškinti patiekalai yra populiarūs ir mėgstami visame pasaulyje. Tradiciškai šis patiekalas gaminamas iš varškės arba daržovių, pavyzdžiui, bulvių ar kopūstų, taip pat įvairių priedų. Kad susidarytų aromatinga plutelė, viršutinis patiekalo sluoksnis ištepamas kiaušiniu arba sviestu, gali būti pabarstytas tarkuotu sūriu. Bulvių apkepas su grybais ir pomidorais - paprastas receptas skaniai ir greitai paruošti pietus ar vakarienę visai šeimai, kuris puikiai tinka atostogoms.
Žingsnis 1
Bulves supjaustykite apskritimais.
Žingsnis 2
Grybus supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 3
Pomidorus supjaustykite apskritimais.
Žingsnis 4
Giliame dubenyje sumaišykite kiaušinius ir grietinę.
Žingsnis 5
Kiaušinius ir grietinę išplakite iki vientisos masės. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 6
Kepimo indą ištepkite sviestu ir išdėliokite bulvių sluoksnį.
Žingsnis 7
Ant bulvių sudėkite grybų sluoksnį.
Žingsnis 8
Ant grybų sudėkite griežinėliais supjaustytus pomidorus.
Žingsnis 9
Užpildykite apkepą grietinės ir kiaušinių mišiniu.
Žingsnis 10
Kepkite patiekalą 45-50 minučių. Bulvių apkepą patiekite karštą.
Kategorijos