Publikavimo data: 2025-08-20
Bulvių apkepas su grybais, majonezu ir prieskoniais
Troškinys - daugelio mėgstamas patiekalas, kurį lengva paruošti orkaitėje ir kuris būna labai skanus. Šis paprastas receptas yra švelnaus kreminio skonio, o sūrio plutelė suteikia sūrio aromatą ir nuostabų skonį.
Žingsnis 1
Prieš tai nuluptas bulves supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 2
Supjaustykite didelį svogūną pusžiedžiais.
Žingsnis 3
Keptuvėje įkaitinkite saulėgrąžų aliejų.
Žingsnis 4
Grybus smulkiai supjaustykite. Nuolat maišydami kepkite grybus 15 minučių, kol jie iškeps. Pagal skonį pagardinkite druska.
Žingsnis 5
Sutarkuokite kietąjį sūrį.
Žingsnis 6
Pradėkite rinkti troškinį. Ant lėkštės dugno sudėkite dalį bulvių, pabarstykite trupučiu druskos ir pipirų.
Žingsnis 7
Apšlakstykite bulves majonezu ir ant viršaus sudėkite dalį svogūnų.
Žingsnis 8
Tada sluoksniuokite keptus grybus.
Žingsnis 9
Ant viršaus užberkite tarkuoto sūrio. Kartokite tuos pačius sluoksnius, kol baigsis ingredientai.
Kategorijos