Bulvių apkepas su lašiša grietinėlės sūrio padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Bulvių apkepas su lašiša grietinėlės sūrio padaže

Raudona žuvis, t. y. lašiša ir upėtakis, yra labai sveika žuvis. Daugelis gydytojų teigia, kad žmonės turėtų kuo dažniau valgyti raudonąją žuvį. Bulvių apkepas su lašiša yra ne tik sveikas, bet ir labai skanus. O grietinėlės sūrio padažas šiam patiekalui suteikia pikantiškumo ir skonio.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
160 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.13/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Bulvių apkepas su lašiša grietinėlės sūrio padaže Žingsnis 1
Nuplaukite ir nusausinkite žuvį popieriniais rankšluosčiais ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Nuplaukite ir smulkiai supjaustykite krapus. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Dubenyje sumaišykite sūrį, krapus ir grietinėlę. Padažą išmaišykite. Bulves nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite skiltelėmis.

Žingsnis 2

Bulvių apkepas su lašiša grietinėlės sūrio padaže Žingsnis 2
Kepimo indą ištepkite sviestu. Ant formos dugno sudėkite bulves. Ant bulvių sudėkite žuvies gabalėlius, užpilkite juos grietinėlės ir sūrio padažu ir 40 min. pašaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, bulvių patiekalai, bulvių troškinys, bulvių troškinys, bulvių troškinys, mėsos troškinys, karšti patiekalai naujiems metams, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, bulvių apkepas su grybais, apkepas su grybais, vakarienė su bulvėmis, bulvių apkepas su sūriu, apkepas su sūriu, apkepas su kiaušiniais, apkepas su pienu

Kategorijos