Publikavimo data: 2024-03-28
Bulvių apkepas su majonezu ir sūriu
Bulvės yra labai mėgstamas produktas, kuris yra svarbi mūsų mitybos dalis. Jos tinka ir grynos, ir kaip patiekalų dalis. Visų rūšių bulvių troškiniai yra labai skanūs. Šiame recepte siūlome jums paruošti bulvių apkepą su sūriu, prieskoniais ir majonezu. Sūris suformuoja apetitą keliančią rausvą plutelę, o majonezas padaro troškinį minkštą. Šį patiekalą galima patiekti kaip atskirą patiekalą arba kaip garnyrą.
Žingsnis 1
Bulves sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite smulkia arba stambia tarka.
Žingsnis 3
Giliame dubenyje sumaišykite bulves, kiaušinius, sūrį ir majonezą (dalį sūrio pasilikite pabarstymui). Į dubenį išspauskite česnaką, suberkite sausas žoleles, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Viską išmaišykite.
Žingsnis 4
Kepimo indą ištepkite augaliniu aliejumi ir supilkite į jį mišinį. Tolygiai paskirstykite jį po formą.
Žingsnis 5
Viršų apibarstykite tarkuotu sūriu.
Žingsnis 6
Pašaukite troškinį į orkaitę 30-40 minučių. Baigta.
Žingsnis 7
Papuoškite vyšniniais pomidorais ir porų žiedais. Mėgaukitės.
Kategorijos