Publikavimo data: 2024-10-12
Bulvių apkepas su malta mėsa ir grybais
Bulvių apkepas su malta mėsa ir grybais yra švelnus ir skanus patiekalas, kuris patiks jums ir jūsų artimiesiems. Tokiu bulvių apkepu gali mėgautis visi, net vegetarai ir tie, kurie riboja savo mitybą. Bulvės yra vienas iš populiariausių ir pigiausių maisto produktų, taip pat gardus bet kokio paruošimo patiekalas. O derinant su grybais ir malta mėsa šis patiekalas taps vienu mėgstamiausių.
Žingsnis 1
Pakepinkite svogūnus iki auksinės spalvos, tada sudėkite maltą mėsą, išmaišykite ir kepkite 10 minučių. Sudėkite pomidorų pastą ir maišydami kepkite dar 3 minutes.
Žingsnis 2
Tada įpilkite 100 g vandens, grietinėlę, prieskonius ir 10 minučių troškinkite ant silpnos ugnies.
Žingsnis 3
Į aliejumi pateptą kepimo indą sudėkite bulves, palikdami porą gabalėlių, kad uždengtų viršų, grybus, prieskonius ir druską pagal skonį. Sudėkite maltą mėsą ir uždenkite likusiais bulvių gabalėliais. Pabarstykite tarkuotu sūriu ir pašaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 45 minutėms.
Kategorijos