Bulvių apkepas su malta mėsa ir pomidorais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Bulvių apkepas su malta mėsa ir pomidorais

Norint tinkamai iškepti bulvių apkepą, pakanka tolygiai sudėti sluoksnius, kad viskas gerai iškeptų. Pirmuoju sluoksniu paprastai dedamos bulvės. Ant viršaus dedama maltos mėsos, mėsos arba grybų. Paskutinis viršutinis sluoksnis paprastai būna sultingiausias. Jis lašės žemyn ir suteiks sulčių kitiems sluoksniams.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
153 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.43/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulvių apkepas su malta mėsa ir pomidorais Žingsnis 1
Bulves ir pomidorus supjaustykite vienodais apskritimais.

Žingsnis 2

Bulvių apkepas su malta mėsa ir pomidorais Žingsnis 2
Supjaustykite svogūnus griežinėliais.

Žingsnis 3

Bulvių apkepas su malta mėsa ir pomidorais Žingsnis 3
Svogūnus sudėkite į įkaitintą keptuvę.

Žingsnis 4

Bulvių apkepas su malta mėsa ir pomidorais Žingsnis 4
Kepkite svogūnus, kol įgaus auksinę spalvą.

Žingsnis 5

Bulvių apkepas su malta mėsa ir pomidorais Žingsnis 5
Į aliejumi pateptą formą sudėkite bulvių sluoksnį.

Žingsnis 6

Bulvių apkepas su malta mėsa ir pomidorais Žingsnis 6
Kepkite svogūnus, kol įgaus auksinę spalvą.

Žingsnis 7

Bulvių apkepas su malta mėsa ir pomidorais Žingsnis 7
Kepimo indą ištepkite sviestu ir išdėliokite bulvių sluoksnį.

Žingsnis 8

Bulvių apkepas su malta mėsa ir pomidorais Žingsnis 8
Pomidorų sluoksnį aptepkite grietine.

Žingsnis 9

Bulvių apkepas su malta mėsa ir pomidorais Žingsnis 9
Sudėkite kepintų svogūnų sluoksnį.

Žingsnis 10

Bulvių apkepas su malta mėsa ir pomidorais Žingsnis 10
Ant apkepo viršaus pabarstykite tarkuoto sūrio.

Žingsnis 11

Bulvių apkepas su malta mėsa ir pomidorais Žingsnis 11
Pašaukite bulvių apkepą į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Patiekalą kepkite 50 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos