Bulvių apkepas su malta mėsa, sūriu ir pomidorais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Bulvių apkepas su malta mėsa, sūriu ir pomidorais

Troškinys yra vienas mėgstamiausių daugelio šeimininkių patiekalų. Jį paruošti visai nesudėtinga. Sudėkite tinkamus ingredientus ir laukite, kol toks puikus patiekalas iškeps. Troškinių būna įvairių formų: mėsos, grybų, daržovių ir net saldžiųjų.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
143 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulvių apkepas su malta mėsa, sūriu ir pomidorais Žingsnis 1
Į maltą mėsą įberkite druskos, pipirų, smulkinto česnako ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Bulvių apkepas su malta mėsa, sūriu ir pomidorais Žingsnis 2
Bulvių griežinėlius paskleiskite kepimo inde, pasūdykite, suberkite žoleles, 2 šaukštus grietinės ir išmaišykite. Ant bulvių sudėkite maltą mėsą.

Žingsnis 3

Bulvių apkepas su malta mėsa, sūriu ir pomidorais Žingsnis 3
Ant maltos mėsos sudėkite pomidorus, aptepkite likusia grietine su trupučiu vandens. Kepkite 45 minutes 200C temperatūroje. Išimkite kepimo indą, apibarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos