Bulvių apkepas su malta mėsa, sūriu ir pomidorais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Bulvių apkepas su malta mėsa, sūriu ir pomidorais

Troškinys yra vienas mėgstamiausių daugelio šeimininkių patiekalų. Jį paruošti visai nesudėtinga. Sudėkite tinkamus ingredientus ir laukite, kol toks puikus patiekalas iškeps. Troškinių būna įvairių formų: mėsos, grybų, daržovių ir net saldžiųjų.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
143 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Bulvių apkepas su malta mėsa, sūriu ir pomidorais Žingsnis 1
Į maltą mėsą įberkite druskos, pipirų, smulkinto česnako ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Bulvių apkepas su malta mėsa, sūriu ir pomidorais Žingsnis 2
Bulvių griežinėlius paskleiskite kepimo inde, pasūdykite, suberkite žoleles, 2 šaukštus grietinės ir išmaišykite. Ant bulvių sudėkite maltą mėsą.

Žingsnis 3

Bulvių apkepas su malta mėsa, sūriu ir pomidorais Žingsnis 3
Ant maltos mėsos sudėkite pomidorus, aptepkite likusia grietine su trupučiu vandens. Kepkite 45 minutes 200C temperatūroje. Išimkite kepimo indą, apibarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, bulvių patiekalai, bulvių troškinys, bulvių troškinys, bulvių troškinys, mėsos troškinys, karšti patiekalai naujiems metams, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, bulvių apkepas su grybais, apkepas su grybais, vakarienė su bulvėmis, bulvių apkepas su sūriu, apkepas su sūriu, apkepas su kiaušiniais, apkepas su pienu

Kategorijos