Publikavimo data: 2025-08-19
Bulvių apkepas su malta mėsa, sūriu ir šviežiomis žolelėmis
Bulvių apkepas su malta mėsa ir sūriu - puikus pasirinkimas pietums ir vakarienei.
Žingsnis 1
Nulupkite bulves ir virkite šiek tiek pasūdytame vandenyje, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Keptuvėje apkepkite faršą, kol iškeps, pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
Žingsnis 3
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 4
Iš virtų bulvių nusunkiame beveik visą vandenį, įdedame sviesto ir sutriname.
Žingsnis 5
Kepimo skardą patepkite saulėgrąžų aliejumi.
Žingsnis 6
Padalykite bulvių košę per pusę ir pirmąją dalį sudėkite į kepimo indą.
Žingsnis 7
Pabarstykite sūriu.
Žingsnis 8
Įdėkite faršą.
Žingsnis 9
Pabarstykite smulkiai supjaustytomis žolelėmis, aš naudojau krapus.
Žingsnis 10
Vėl pabarstykite sūriu.
Žingsnis 11
Sudėkite likusią bulvių košę.
Žingsnis 12
Dedame į įkaitintą 180 laipsnių orkaitę 15 minučių.
Žingsnis 13
Išimkite iš orkaitės, apibarstykite sūriu ir palikite dar 5 minutes.
Kategorijos