Bulvių apkepas su maltomis bulvėmis, keptais svogūnais ir morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Bulvių apkepas su maltomis bulvėmis, keptais svogūnais ir morkomis

Jūsų dėmesiui siūlau labai skanų receptą pietums ar vakarienei - bulvių apkepą, įdarytą maltomis bulvėmis su pakepintomis morkomis ir svogūnais, o ant viršaus - gardžia sūrio plutele. Šis patiekalas patiks kiekvienam šeimos nariui, nes yra sotus, aromatingas, švelnus ir labai skanus.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
192 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Bulvių apkepas su maltomis bulvėmis, keptais svogūnais ir morkomis Žingsnis 1
Bulves supjaustykite nedideliais gabalėliais, užpilkite šaltu vandeniu, pasūdykite ir virkite, kol suminkštės (apie 30-35 min.). Virimo laikas priklauso nuo bulvių rūšies.

Žingsnis 2

Bulvių apkepas su maltomis bulvėmis, keptais svogūnais ir morkomis Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną ir sudėkite į įkaitintą keptuvę su saulėgrąžų aliejumi ir sviestu. Kepkite, kol lengvai apskrus, apie 5 minutes. Nepamirškite pamaišyti.

Žingsnis 3

Bulvių apkepas su maltomis bulvėmis, keptais svogūnais ir morkomis Žingsnis 3
Morkas sutarkuokite stambia tarka ir sudėkite prie svogūnų. Kepkite apie 5-7 minutes.

Žingsnis 4

Bulvių apkepas su maltomis bulvėmis, keptais svogūnais ir morkomis Žingsnis 4
Į svogūnų ir morkų mišinį sudėkite maltą mėsą. Kepkite ant silpnos ugnies apie 10 minučių. Šiuo etapu būsimą troškinio įdarą pasūdykite ir pabarstykite pipirais.

Žingsnis 5

Bulvių apkepas su maltomis bulvėmis, keptais svogūnais ir morkomis Žingsnis 5
Pašildykite pieną. Nusausinkite virtas bulves, sutrinkite jas, supilkite pašildytą pieną ir sutrinkite.

Žingsnis 6

Bulvių apkepas su maltomis bulvėmis, keptais svogūnais ir morkomis Žingsnis 6
Į kepimo formą sudėkite pusę košės, tada sudėkite įdarą, ant jo - kitą pusę košės.

Žingsnis 7

Pašaukite kepimo indą į 200 °C įkaitintą orkaitę 10 minučių. Tada ištraukite iš orkaitės, užbarstykite stambiai tarkuotą sūrį ir vėl pašaukite į orkaitę dar 5 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, bulvių patiekalai, bulvių troškinys, bulvių troškinys, bulvių troškinys, mėsos troškinys, karšti patiekalai naujiems metams, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, bulvių apkepas su grybais, apkepas su grybais, vakarienė su bulvėmis, bulvių apkepas su sūriu, apkepas su sūriu, apkepas su kiaušiniais, apkepas su pienu

Kategorijos