Publikavimo data: 2025-08-18
Bulvių apkepas su mėsa, pomidorais ir sūriu
Puiki vakarienė arba pietūs. Lengva pagaminti, nereikia orkaitės.
Žingsnis 1
Nulupkite bulves, nulupkite svogūnus.
Žingsnis 2
Bulves supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 3
Pomidorą supjaustykite plonais griežinėliais, o svogūną - pusžiedžiais.
Žingsnis 4
Į gilią keptuvę arba keptuvę supilkite augalinį aliejų. Sudėkite bulvių sluoksnį. Pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 5
Dėkite sluoksnį maltos mėsos, tvirtai išlyginkite. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 6
Sudėkite sluoksnį svogūnų.
Žingsnis 7
Sudėkite bulvių sluoksnį.
Žingsnis 8
Pomidorų sluoksnis.
Žingsnis 9
Mėgstamus prieskonius sumaišykite su vandeniu.
Žingsnis 10
Užpilkite kepimo indą vandeniu su prieskoniais, bet ne per daug, kad liktų tik skysčio. Uždenkite dangčiu. Dėkite ant vidutinės ugnies 30 minučių.
Žingsnis 11
Po 30 minučių pabarstykite tarkuotu sūriu.
Žingsnis 12
Po dangčiu virkite dar 5-10 minučių.
Kategorijos