Publikavimo data: 2025-08-20
Bulvių apkepas su mėsa, sūriu ir pomidorų padažu
Bulvių apkepas yra ir kasdienis patiekalas, ir puikus garnyras šventiniam stalui.
Žingsnis 1
Bulves nulupkite ir išvirkite pasūdytame vandenyje. Įmuškite kiaušinį ir sutrinkite. Galite įpilti pieno.
Žingsnis 2
Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus. Susmulkinkite svogūną ir kepkite, kol jis taps auksinis, tada sudėkite maltą mėsą. Kepkite maltą mėsą, kol iškeps, tada įpilkite pomidorų pastos, šiek tiek vandens, pagal skonį druskos, maltų pipirų ir paprikos.
Žingsnis 3
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Ištepkite formą sviestu. Ant dugno visiškai sudėkite bulvių košę. Ant viršaus sudėkite maltos mėsos faršą.
Žingsnis 4
Pabarstykite stambiai tarkuotu sūriu. Pašaukite į orkaitę 40-45 minutėms.
Kategorijos