Publikavimo data: 2024-03-24
Bulvių apkepas su vištienos krūtinėle ir sūriu
Yra daug bulvių apkepų receptų. Šio patiekalo įdaras gali būti bet koks: mėsa, grybai ar daržovės. Vienas iš populiariausių - vištiena. Paukštienos į troškinį galima dėti bet kokio pavidalo: gabalėlių, maltos mėsos ar net ištisų kojų. Bet kuriuo atveju patiekalas bus skanus. Bulvių apkepas su vištienos krūtinėlės gabalėliais ir sūriu - greitas receptas sočiai vakarienei.
Žingsnis 1
Nulupkite bulves, sutarkuokite jas stambia tarka.
Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 3
Vištienos krūtinėlę supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 4
Atskirame dubenyje sumaišykite tarkuotas bulves, sūrį ir kiaušinį.
Žingsnis 5
Kepimo indą patepkite augaliniu aliejumi. Į jį sudėkite pusę bulvių, sūrio ir kiaušinių mišinio.
Žingsnis 6
Į kitą sluoksnį sudėkite vištienos gabalėlius.
Žingsnis 7
Tada likusias bulves aptepkite sluoksniu su sūriu ir kiaušiniu.
Žingsnis 8
Dėkite keptuvę į įkaitintą 180 °C orkaitę ir kepkite 50 minučių, kol apskrus.
Kategorijos