Bulvių košė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Bulvių košė

Bulvių košė bus ne mažiau skani, jei naudosite ne šviežią bulvių košę, o paruoštą iš šaldytuvo. Maltą mėsą galima pakeisti vištiena, žuvimi arba daržovių maltiniais. Į maltą mėsą galite įdėti griežinėliais pjaustytų pipirų, tačiau pomidorų geriau vengti - jie sukurs drėgmės perteklių.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
205 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.91/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulvių košė Žingsnis 1
Apkepkite faršą. Keptuvėje su augaliniu aliejumi 3-5 min. pakepinkite svogūną. Kai svogūnas įgaus auksinę spalvą, sudėkite maltą mėsą ir pagal skonį įberkite druskos. Mėsą ir svogūnus maišydami kepkite 15 minučių.

Žingsnis 2

Bulvių košė Žingsnis 2
Surinkite apkepą. Į augaliniu aliejumi pateptą kepimo formą pirmiausia sudėkite pusę bulvių košės, tada sudėkite faršą ir svogūnus, išlyginkite šaukštu arba mentele, tada ant viršaus sudėkite likusią bulvių košę.

Žingsnis 3

Bulvių košė Žingsnis 3
Iškepkite apkepą. Įdėkite patiekalą į iki 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintą orkaitę 30 minučių. Likus 10 minučių iki kepimo pabaigos, patiekalą apibarstykite tarkuotu sūriu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos