Publikavimo data: 2024-03-29
Bulvių košė su malta mėsa
Puikus antrasis patiekalas pietų stalui - sultingas bulvių košės troškinys su malta kiauliena. Kiaulienos faršas su daržovėmis kepamas gilioje keptuvėje. Į bulvių košę dedama tarkuoto sūrio ir grietinės, todėl košės skonis tampa įdomesnis ir švelnesnis. Be to, troškinys įgauna traškią, auksinę plutelę! Pridėjus papildomų ingredientų (pomidorų pastos, sojų padažo, česnakų ir prieskonių), patiekalas įgauna naujų skonių ir tampa originalesnis!
Žingsnis 1
Bulves supjaustykite dideliais gabalais.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną.
Žingsnis 3
Morkas ir česnakus supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 4
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 5
Išvirkite bulves.
Žingsnis 6
Paimkite gilią keptuvę, patepkite ją augaliniu aliejumi ir sudėkite į ją susmulkintus svogūnus, česnakus, morkas, maltą mėsą ir prieskonius.
Žingsnis 7
Įpilkite medaus. Išmaišykite ir pakepinkite visus ingredientus.
Žingsnis 8
Sudėkite pomidorų pastą, sojų padažą ir vištienos sultinį. Uždenkite keptuvę dangčiu
Žingsnis 9
Nusausinkite virtas bulves. Sutrinkite bulves, sudėkite tarkuotą sūrį ir varškę. Pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų.
Žingsnis 10
Paimkite kepimo formą, sudėkite į ją keptuvės turinį.
Žingsnis 11
Ant viršaus uždėkite bulvių košę.
Žingsnis 12
Indą 20 minučių pašaukite į įkaitintą 180 C orkaitę.
Kategorijos