Publikavimo data: 2024-09-17
Bulvių pica ant grotelių
Būtinai pagaminkite ir paragaukite bulvių picos, ji labai skani. Tokios picos įdarai gali būti bet kokie: įberkite visko, ką turite šaldytuve, ir daug sūrio. Aš dažniausiai ruošiu šį priedų variantą, nes jis yra mano mėgstamiausias, tačiau rinktis galite patys.
Žingsnis 1
Bulves sutarkuokite stambia tarka. Įdėkite kiaušinį, druską, miltus ir gerai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Ant įkaitintos keptuvės, pateptos saulėgrąžų aliejumi, dėkite bulvių pagrindą ir gerai išlyginkite. Kepkite ant vidutinės ugnies 10 minučių.
Žingsnis 3
Kol bulvių picos pagrindas kepa, paruoškite priedus. Supjaustykite kumpį, pomidorą ir marinuotą agurką griežinėliais.
Žingsnis 4
Apverskite bulvių pagrindą į kitą pusę. Tada bulves ištepkite kečupu, išdėliokite kumpį, pomidorą, druską. Sudėkite marinuotą agurką, pabarstykite džiovintu česnaku.
Žingsnis 5
Ant picos viršaus užberkite stambiai tarkuotą sūrį, tada bazilikus.
Žingsnis 6
Uždenkite keptuvę dangčiu, šiek tiek sumažinkite ugnį ir virkite dar 10 minučių.
Kategorijos