Bulvių troškinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Bulvių troškinys

Iš visų troškinių rūšių ypač populiarus bulvių troškinys. Šiam gardžiam patiekalui paruošti reikės mažiausiai pagrindinių ingredientų: bulvių košės, kietojo sūrio, vištų kiaušinių. Bulvių apkepą reikia ruošti orkaitėje. Žingsnis po žingsnio receptas yra labai paprastas, pasigaminti troškinį namuose galės kiekvienas, kuris turi reikiamų ingredientų. Pageidautina imti šviežias bulves: gumbai turi būti tvirti ir elastingi, be molio gumulėlių.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
188 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
11 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.82/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulvių troškinys Žingsnis 1
Paruoškite troškinio įdarą. Į dubenį sudėkite pusę tarkuoto sūrio, kiaušinį, majonezą ir česnaką. Sudėkite bulvių košę. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Gerai išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Bulvių troškinys Žingsnis 2
Paruoškite apkepo "apipavidalinimą". Likusį sūrį sudėkite į atskirą dubenį, įmuškite kiaušinį, suberkite džiovintus krapus ir džiovintas petražoles. Išmaišykite, kad susimaišytų.

Žingsnis 3

Bulvių troškinys Žingsnis 3
Iškepkite apkepą. Perkelkite įdarą į kepimo indą. Ant viršaus tolygiai paskleiskite įdarą. Bulvių apkepą kepkite 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos