Publikavimo data: 2024-03-28
Bulvių troškinys su dešra
Bulvės yra nepakeičiamas produktas. Iš jų galima paruošti daugybę patiekalų. Bulvės verdamos, troškinamos, kepamos ir skrudinamos. Vienas populiariausių patiekalų iš bulvių yra bulvių apkepas. Šiame recepte siūlome jums biudžetinį bulvių apkepo variantą su virta dešra ir lydytu sūriu. Toks troškinys puikiai tinka vakarienei. Lydyto sūrio jam gaminti imkite bet kokį pagal savo skonį: tai gali būti ir minkštas sūris vonelėse, ir paprastas lydytas sūris.
Žingsnis 1
Bulves supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Virtą dešrą taip pat supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 3
Giliame dubenyje sumaišykite bulves, majonezą ir sausas žoleles. Pagardinkite druska, pipirais ir išmaišykite.
Žingsnis 4
Kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi ir į ją lygiu sluoksniu sudėkite bulves.
Žingsnis 5
Ant bulvių sudėkite dešros griežinėlius.
Žingsnis 6
Ant viršaus užtepkite lydyto sūrio. Pašaukite troškinį į orkaitę 30-40 minučių.
Žingsnis 7
Papuoškite patiekalą vyšniniais pomidorais ir žaliaisiais svogūnais. Mėgaukitės.
Kategorijos