Publikavimo data: 2024-03-24
Bulvių troškinys su dešrelėmis
Bulvių troškinys su dešrelėmis - paprastas skanaus ir maistingo patiekalo receptas. Yra daugybė būdų, kaip paruošti troškinį iš bulvių, tačiau šis variantas, kai patiekalas ruošiamas iš bulvių košės, į kurią pridedama tarkuoto sūrio, išsiskiria ypač subtiliu skoniu. Patiekite patiekalą karštą su šviežiomis prieskoninėmis žolelėmis, pavyzdžiui, krapais arba žaliaisiais svogūnais.
Žingsnis 1
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Dešreles supjaustykite apskritimais.
Žingsnis 3
Bulves virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės.
Žingsnis 4
Į virtas bulves įpilkite pieno, įmuškite vištienos kiaušinį, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 5
Paruoškite košę.
Žingsnis 6
Tyrę sudėkite į kepimo formą.
Žingsnis 7
Ant košės sudėkite sūrį ir griežinėliais supjaustytas dešreles.
Žingsnis 8
Kepkite patiekalą orkaitėje 30-35 minutes. Patiekite karštą.
Kategorijos