Publikavimo data: 2024-03-29
Bulvių troškinys su grybais ir malta mėsa
Bulvių apkepas yra populiarus patiekalas, puikiai tinkantis šeimos vakarienei. Toks patiekalas gaminamas gana paprastai ir iš turimų ingredientų. Šiame recepte siūlome jums pasigaminti bulvių apkepą su svogūnais, grybais ir malta mėsa. Skanus, sotus, greitas. Šeima bus patenkinta tokia vakariene.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite grybus.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūnus.
Žingsnis 3
Bulves supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 4
Sūrį supjaustykite plonais griežinėliais arba stambiai sutarkuokite.
Žingsnis 5
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir ant vidutinės ugnies 5 minutes pakepinkite svogūnus ir grybus.
Žingsnis 6
Į keptuvę sudėkite maltą jautieną ir kepkite kartu dar 5 minutes. Pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 7
Kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi ir į ją lygiu sluoksniu sudėkite pusę bulvių. Tada sudėkite maltos mėsos, svogūnų ir grybų faršą.
Žingsnis 8
Ant viršaus sudėkite likusias bulves.
Žingsnis 9
Viską užpilkite grietinėle.
Žingsnis 10
Ant viršaus uždėkite sūrio griežinėlių.
Žingsnis 11
Pašaukite troškinį į orkaitę 30-40 minučių.
Žingsnis 12
Papuoškite patiekalą vyšniniais pomidoriukais. Gero apetito.
Kategorijos