Publikavimo data: 2025-08-20
Bulvių troškinys su grybais ir mėsa
Šį patiekalą gaminu per kiekvienas šventes, jis patinka visiems svečiams.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite kubeliais ir marinuokite prieskoniais pagal savo skonį.
Žingsnis 2
Bulves supjaustykite apskritimais.
Žingsnis 3
Supjaustykite grybus ir juos apkepkite.
Žingsnis 4
Kepimo formą patepkite saulėgrąžų aliejumi ir išdėliokite sluoksnį mėsos bei pjaustytų svogūnų.
Žingsnis 5
Sudėkite bulvių, druskos ir pipirų sluoksnį.
Žingsnis 6
Sudėkite grybų sluoksnį, pabarstykite tarkuotu sūriu ir aptepkite grietine. Formos kraštus apipilkite pienu, kad bulvės spėtų iškepti ir neišdžiūtų.
Žingsnis 7
Kepkite 220 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol bulvės taps auksinės spalvos ir minkštos.
Kategorijos