Publikavimo data: 2024-06-12
Bulvių troškinys su lašiša
Sultingas bulvių troškinys su lašiša idealiai tinka kaip antrasis patiekalas šventiniam stalui. Švelni lašišos filė kepama ant majonezu arba grietine išteptų bulvių pagrindo. Pridėjus špinatų lapų ir tarkuoto sūrio, troškinio skonis tampa pikantiškesnis ir įdomesnis. Be to, dėl sūrio užpilo ant apkepo atsiras traški auksinė plutelė! Dėl pieno patiekalas taps minkštesnis ir sultingesnis. Šis originalus patiekalas ypač patiks žuvies ir jūros gėrybių mėgėjams!
Žingsnis 1
Nuluptas bulves supjaustykite apskritimais ir sudėkite į kepimo indą. Aptepkite bulves majonezu arba grietine ir supilkite į formą reikiamą kiekį pieno. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Įdėkite kepimo indą su bulvėmis į orkaitę 10 minučių. Po to formą išimkite, atvėsinkite ir sudėkite į ją lašišos filė.
Žingsnis 3
Supjaustykite špinatų lapus ir sudėkite juos ant lašišos. Apšlakstykite majonezu ir pabarstykite tarkuotu sūriu.
Žingsnis 4
Indą 20 minučių pašaukite į 180 C įkaitintą orkaitę. Baigta!
Kategorijos