Bulvių troškinys su lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Bulvių troškinys su lašiša

Sultingas bulvių troškinys su lašiša idealiai tinka kaip antrasis patiekalas šventiniam stalui. Švelni lašišos filė kepama ant majonezu arba grietine išteptų bulvių pagrindo. Pridėjus špinatų lapų ir tarkuoto sūrio, troškinio skonis tampa pikantiškesnis ir įdomesnis. Be to, dėl sūrio užpilo ant apkepo atsiras traški auksinė plutelė! Dėl pieno patiekalas taps minkštesnis ir sultingesnis. Šis originalus patiekalas ypač patiks žuvies ir jūros gėrybių mėgėjams!
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
172 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.5/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulvių troškinys su lašiša Žingsnis 1
Nuluptas bulves supjaustykite apskritimais ir sudėkite į kepimo indą. Aptepkite bulves majonezu arba grietine ir supilkite į formą reikiamą kiekį pieno. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Bulvių troškinys su lašiša Žingsnis 2
Įdėkite kepimo indą su bulvėmis į orkaitę 10 minučių. Po to formą išimkite, atvėsinkite ir sudėkite į ją lašišos filė.

Žingsnis 3

Bulvių troškinys su lašiša Žingsnis 3
Supjaustykite špinatų lapus ir sudėkite juos ant lašišos. Apšlakstykite majonezu ir pabarstykite tarkuotu sūriu.

Žingsnis 4

Bulvių troškinys su lašiša Žingsnis 4
Indą 20 minučių pašaukite į 180 C įkaitintą orkaitę. Baigta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos