Bulvių troškinys su malta mėsa, grybais ir Provanso žolelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Bulvių troškinys su malta mėsa, grybais ir Provanso žolelėmis

Lengvai paruošiamas, sotus ir skanus bulvių apkepo su malta mėsa ir grybais receptas.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
138 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Bulvių troškinys su malta mėsa, grybais ir Provanso žolelėmis Žingsnis 1
Išvirkite bulves, jas pasūdykite.

Žingsnis 2

Bulvių troškinys su malta mėsa, grybais ir Provanso žolelėmis Žingsnis 2
Pakepinkite svogūnus su malta mėsa, pagal skonį įberkite prieskonių.

Žingsnis 3

Bulvių troškinys su malta mėsa, grybais ir Provanso žolelėmis Žingsnis 3
Atskirai pakepinkite smulkiai supjaustytus grybus.

Žingsnis 4

Bulvių troškinys su malta mėsa, grybais ir Provanso žolelėmis Žingsnis 4
Bulvių košę gaminkite įpildami sviesto ir pieno.

Žingsnis 5

Bulvių troškinys su malta mėsa, grybais ir Provanso žolelėmis Žingsnis 5
Į kepimo formą sluoksniais sudėkite: faršą, grybus, bulves. Kepkite orkaitėje 25 minutes 180 laipsnių temperatūroje.

Žingsnis 6

Bulvių troškinys su malta mėsa, grybais ir Provanso žolelėmis Žingsnis 6
Išimkite iš orkaitės ir apibarstykite sūriu. Palikite dar 10 minučių, kol sūris sustings.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, bulvių patiekalai, bulvių troškinys, bulvių troškinys, bulvių troškinys, mėsos troškinys, karšti patiekalai naujiems metams, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, bulvių apkepas su grybais, apkepas su grybais, vakarienė su bulvėmis, bulvių apkepas su sūriu, apkepas su sūriu, apkepas su kiaušiniais, apkepas su pienu

Kategorijos