Publikavimo data: 2024-03-28
Bulvių troškinys su vištienos filė
Iš bulvių galima pagaminti daug skanių patiekalų. Vienas iš jų - bulvių apkepas. Kepta ši daržovė išsaugo naudingąsias savybes ir vitaminus, mikroelementus bei baltymus. Bulvių apkepas su vištienos filė tinka vaikų ir dietiniam maistui. Jei norite gauti kuo mažiau kalorijų turintį produktą, iš sudėties išbraukite majonezą ir pakeiskite jį neriebia grietine.
Žingsnis 1
Supjaustykite svogūnus griežinėliais.
Žingsnis 2
Sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 3
Vištienos filė supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 4
Bulves supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 5
Perkelkite supjaustytas bulves į gilų dubenį, įpilkite 2-3 šaukštus majonezo, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 6
Į kepimo formą sudėkite bulvių sluoksnį.
Žingsnis 7
Ant bulvių dėkite sluoksnį griežinėliais supjaustytos vištienos filė.
Žingsnis 8
Ant filė uždėkite sluoksnį griežinėliais pjaustytų svogūnų.
Žingsnis 9
Bulvių apkepą pabarstykite sūriu.
Žingsnis 10
Bulvių apkepą kepkite 35-40 minučių. Paruoštą patiekalą išdėliokite į lėkštes ir patiekite. Gero apetito!
Kategorijos