Bulvių troškinys su vištienos filė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-28

Bulvių troškinys su vištienos filė

Iš bulvių galima pagaminti daug skanių patiekalų. Vienas iš jų - bulvių apkepas. Kepta ši daržovė išsaugo naudingąsias savybes ir vitaminus, mikroelementus bei baltymus. Bulvių apkepas su vištienos filė tinka vaikų ir dietiniam maistui. Jei norite gauti kuo mažiau kalorijų turintį produktą, iš sudėties išbraukite majonezą ir pakeiskite jį neriebia grietine.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
125 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulvių troškinys su vištienos filė Žingsnis 1
Supjaustykite svogūnus griežinėliais.

Žingsnis 2

Bulvių troškinys su vištienos filė Žingsnis 2
Sutarkuokite sūrį.

Žingsnis 3

Bulvių troškinys su vištienos filė Žingsnis 3
Vištienos filė supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 4

Bulvių troškinys su vištienos filė Žingsnis 4
Bulves supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 5

Bulvių troškinys su vištienos filė Žingsnis 5
Perkelkite supjaustytas bulves į gilų dubenį, įpilkite 2-3 šaukštus majonezo, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 6

Bulvių troškinys su vištienos filė Žingsnis 6
Į kepimo formą sudėkite bulvių sluoksnį.

Žingsnis 7

Bulvių troškinys su vištienos filė Žingsnis 7
Ant bulvių dėkite sluoksnį griežinėliais supjaustytos vištienos filė.

Žingsnis 8

Bulvių troškinys su vištienos filė Žingsnis 8
Ant filė uždėkite sluoksnį griežinėliais pjaustytų svogūnų.

Žingsnis 9

Bulvių troškinys su vištienos filė Žingsnis 9
Bulvių apkepą pabarstykite sūriu.

Žingsnis 10

Bulvių troškinys su vištienos filė Žingsnis 10
Bulvių apkepą kepkite 35-40 minučių. Paruoštą patiekalą išdėliokite į lėkštes ir patiekite. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos