Publikavimo data: 2024-03-24
Bulvių troškinys su žuvimi
Kad gautumėte reikiamų vitaminų, rekomenduojama bent kartą per savaitę valgyti žuvies. Iš paprastos žuvies galima pagaminti nepaprastai skanų patiekalą visai šeimai. Žuvies troškinio gaminimas - tai kūrybinis procesas, nes kaskart galime sukurti naujų įdomių derinių.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite griežinėliais, o morkas stambiai sutarkuokite.
Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi sudėkite svogūnus ir morkas.
Žingsnis 3
2-3 minutes pakepinkite svogūnus ir morkas, kol suminkštės, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 4
Supjaustykite tilapijų filė griežinėliais.
Žingsnis 5
Iš anksto nuvalytas bulves supjaustykite apskritimais. Sudėkite jas į aliejumi pateptą kepimo indą.
Žingsnis 6
Ant bulvių dėkite sluoksnį griežinėliais pjaustytos žuvies.
Žingsnis 7
Ant žuvies sudėkite pakepintus svogūnus ir morkas, aptepkite majonezu arba grietine.
Žingsnis 8
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Pašaukite formą į orkaitę. Po 50 minučių bulvių apkepą išimkite.
Kategorijos