Bulvių vafliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Bulvių vafliai

Bulvių košės vafliai - originalus būdas greitai užkąsti. Bulvių vafliai kepami elektrinėje vaflinėje ir būna nuostabiai traškūs. Norint paruošti vaflius su bulvėmis, daržovių nereikia iš anksto virti. Visi ingredientai smulkiai sutarkuojami rankomis arba kombainu, suformuojant tešlą, kuri paskrudinama vaflinėje.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
117 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
19 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulvių vafliai Žingsnis 1
Paruoškite daržoves. Į bulves sudėkite svogūną ir česnaką. Mišinį 5 minutėms sudėkite į sietelį ir leiskite nusausinti. Sudėkite mišinį į gilų dubenį, suberkite žoleles, druską ir pipirus, kiaušinius ir išmaišykite. Persijokite miltus, suberkite į mišinį, suberkite krakmolą ir gerai išmaišykite. Palikite pastovėti 5 minutes.

Žingsnis 2

Bulvių vafliai Žingsnis 2
Įjunkite elektrinę vaflinę. Įkaitintą paviršių patepkite augaliniu aliejumi.

Žingsnis 3

Bulvių vafliai Žingsnis 3
Iškepkite vaflius. Dėkite tešlą ant įkaitinto formos paviršiaus, uždenkite ir kepkite, kol taps auksinės spalvos. Karštus vaflius atsargiai išimkite ir sudėkite į lėkštę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos