Publikavimo data: 2024-04-03
Burokėlių traškučiai
Burokėlių traškučiai - sveika traškučių alternatyva. Jie tinka kaip savarankiškas užkandis ir kaip priedas prie salotų bei karštųjų patiekalų. Burokėlių traškučius galite kepti orkaitėje. Kad burokėliai taptų traškūs, supjaustykite juos plonais griežinėliais. Skoniui paįvairinti įberkite mėgstamų prieskonių. Tinka rozmarinas, kalendra, kmynai. Pasigaminkite burokėlių traškučių namuose pagal šį paprastą receptą!
Žingsnis 1
Paruoškite burokėlių traškučius. Supjaustytus burokėlius sudėkite į dubenį, supilkite alyvuogių aliejų ir gerai išmaišykite. Ant kepimo popieriumi išklotos skardos viena eile sudėkite burokėlių griežinėlius. Pabarstykite maltais prieskoniais. Įdėkite kepimo skardą į orkaitę. Kepkite 15 minučių 150 ℃ temperatūroje. Išimkite kepimo skardą iš orkaitės, apverskite traškučius. Kepkite dar 15 minučių. Išimkite kepimo skardą iš orkaitės. Prieš patiekdami leiskite traškučiams atvėsti.
Kategorijos