Burokėlių traškučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-03

Burokėlių traškučiai

Burokėlių traškučiai - sveika traškučių alternatyva. Jie tinka kaip savarankiškas užkandis ir kaip priedas prie salotų bei karštųjų patiekalų. Burokėlių traškučius galite kepti orkaitėje. Kad burokėliai taptų traškūs, supjaustykite juos plonais griežinėliais. Skoniui paįvairinti įberkite mėgstamų prieskonių. Tinka rozmarinas, kalendra, kmynai. Pasigaminkite burokėlių traškučių namuose pagal šį paprastą receptą!
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
169 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.19/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Burokėlių traškučiai Žingsnis 1
Paruoškite burokėlių traškučius. Supjaustytus burokėlius sudėkite į dubenį, supilkite alyvuogių aliejų ir gerai išmaišykite. Ant kepimo popieriumi išklotos skardos viena eile sudėkite burokėlių griežinėlius. Pabarstykite maltais prieskoniais. Įdėkite kepimo skardą į orkaitę. Kepkite 15 minučių 150 ℃ temperatūroje. Išimkite kepimo skardą iš orkaitės, apverskite traškučius. Kepkite dar 15 minučių. Išimkite kepimo skardą iš orkaitės. Prieš patiekdami leiskite traškučiams atvėsti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos