Publikavimo data: 2024-06-15
"Caprese" su fettuccini makaronais.
Viena populiariausių itališkų makaronų rūšių yra fettuccini. Makaronai dera su sodriais padažais, grybais, mėsos ir žuvies patiekalais. Fettuccini sugeria padažą ir įgauna gardų skonį. Makaronams dažniausiai naudojamas grietinėlės padažas, kaip šiame recepte. Krevetės suteikia pikantiško skonio ir švelnios tekstūros.
Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę, supilkite alyvuogių aliejų ir pakepinkite svogūnus bei česnakus, kol suminkštės. Tada į keptuvę sudėkite nuluptas krevetes, pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite prieskoniais.
Žingsnis 2
Sudėkite smulkintas žoleles ir grietinėlę, užvirinkite, uždenkite ir nukelkite nuo ugnies. Į pasūdytą vandenį suberkite fettuccini ir virkite, kol suminkštės, apie 10 minučių. Į keptuvę sudėkite išvirusius makaronus ir išmaišykite.
Kategorijos