Publikavimo data: 2024-04-06
Fettuccini su vištiena
Fettuccini su vištiena - makaronų receptas su grietinėle. Fettuccini - Romoje populiari makaronų rūšis. Tai plonos plokščios maždaug 7 mm pločio tešlos juostelės. Šį gardų itališką patiekalą labai lengva paruošti žingsnis po žingsnio. Fettuccini su vištiena grietinėlės padaže reikia išvirti makaronus ir paruošti padažą. Nors patiekalas ruošiamas greitai, skoningų produktų gausa suteikia neįtikėtiną kulinarinį potyrį.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Keptuvėje su alyvuogių aliejumi kepkite vištienos filė 5-7 minutes ant vidutinės ugnies. Sudėkite mėsą į lėkštę. Toje pačioje keptuvėje apkepkite svogūną, kol taps auksinės spalvos, sudėkite vištieną, suberkite miltus, druską ir pipirus. Išmaišykite, supilkite grietinėlę. Padažą virkite, kol taps tirštas. Įdėkite pusę kiekio tarkuoto sūrio ir česnako. Padažą virkite 2-3 minutes, kad sūris išsilydytų.
Žingsnis 2
Paruoškite fettuccini. Sudėkite makaronus į keptuvę su mėsa ir padažu. Padažą sutrinkite iki tirštesnės konsistencijos, naudodami vandenį, likusį verdant makaronus. Palikite fettuccini keptuvėje 2 minutes.
Kategorijos