Publikavimo data: 2024-04-06
Fettuccini grietinėlės padaže
Kreminiai fettuccini yra vienas iš paprasčiausių makaronų receptų, kuriuos galima pagaminti su parmezanu ir grietinėle. Fettuccini grietinėlės padaže paruošite per kelias minutes. Svarbu mokėti išvirti makaronus iki tinkamos paruošimo stadijos. Jie turi ne parūgštėti, o tapti minkšti ir išlaikyti formą. Ypatingą skonį patiekalui suteikia grietinėlė, kurioje yra daug riebalų. Puiku, jei jie yra kaimiški. Jei tokio produkto neįmanoma nusipirkti, tiks 33 % grietinėlė iš prekybos centro.
Žingsnis 1
Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje. Kiekvienam 100 g produkto naudokite 1000 ml vandens. Virkite fettuccini, kol jie taps minkšti, o viduriukas kietas, maždaug 7-8 minutes. Išvirusius makaronus išmeskite į sietelį.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Supilkite grietinėlę į puodą, pastatykite ant ugnies ir kaitinkite. Tada sudėkite sviestą ir maišykite, kol jis ištirps. Sūrį sutarkuokite vidutine tarka ir suberkite į puodą. Išmaišykite, įberkite druskos ir pipirų. Sudėkite fettuccini į padažą ir išmaišykite.
Kategorijos