Fettuccini su lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Fettuccini su lašiša

Saulėtoji Italija yra pasaulinė makaronų sostinė. Pagrindinis jos patiekalas - makaronai su įvairiais padažais iš jūros gėrybių, grybų, mėsos ir daržovių. Skanių patiekalų galima pasigaminti ir namuose. Fettuccini su lašiša - originalus makaronų su žuvimi receptas. Fettuccini su lašiša kreminiame padaže gaminami iš makaronų, išvirtų iki vidutinio paruošimo būsenos, al dente. Pati makaronų rūšis gaminama iš kietųjų kviečių miltų. Švelnų žuvies skonį suteikia lašišos gabalėliai ir grietinėlės padažas.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
301 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
17 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, žuvis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Fettuccini su lašiša Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Keptuvėje su trupučiu alyvuogių aliejaus 5-6 minutes pakepinkite lašišos gabalėlius. Stenkitės išlaikyti nepažeistą žuvies tekstūrą, atsargiai pamaišykite. Į žuvį sudėkite česnaką ir kepkite dar 30 sekundžių. Į keptuvę sudėkite sviestą ir petražolių lapelius. Atskirai pašildykite grietinėlę ir supilkite į padažą. Užvirinkite ir pagal skonį pagardinkite druska bei pipirais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos