Publikavimo data: 2024-04-06
Fettuccini su lašiša
Saulėtoji Italija yra pasaulinė makaronų sostinė. Pagrindinis jos patiekalas - makaronai su įvairiais padažais iš jūros gėrybių, grybų, mėsos ir daržovių. Skanių patiekalų galima pasigaminti ir namuose. Fettuccini su lašiša - originalus makaronų su žuvimi receptas. Fettuccini su lašiša kreminiame padaže gaminami iš makaronų, išvirtų iki vidutinio paruošimo būsenos, al dente. Pati makaronų rūšis gaminama iš kietųjų kviečių miltų. Švelnų žuvies skonį suteikia lašišos gabalėliai ir grietinėlės padažas.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Keptuvėje su trupučiu alyvuogių aliejaus 5-6 minutes pakepinkite lašišos gabalėlius. Stenkitės išlaikyti nepažeistą žuvies tekstūrą, atsargiai pamaišykite. Į žuvį sudėkite česnaką ir kepkite dar 30 sekundžių. Į keptuvę sudėkite sviestą ir petražolių lapelius. Atskirai pašildykite grietinėlę ir supilkite į padažą. Užvirinkite ir pagal skonį pagardinkite druska bei pipirais.
Kategorijos