Fettuccini su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Fettuccini su grybais

Fettuccini su grybais - skanus itališkos virtuvės patiekalas. Aromatingi fettuccini su grybais grietinėlės padaže ruošiami iš grybų su makaronais ir grietinėle. Norint paruošti patiekalą pagal fettuccini su grybais receptą, svarbu išvirti makaronus iki al dente būsenos. Tai yra, kai makaronai išlaiko savo formą ir viduje yra šiek tiek tankūs. Padažui geriau vartoti dvigubą grietinėlę, kad patiekalas būtų maistingesnis. Gerai, jei pieno produktas yra naminis.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
245 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
25 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Fettuccini su grybais Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Pastatykite keptuvę ant ugnies, supilkite alyvuogių aliejų ir įdėkite gabalėlį sviesto. Kai jis ištirps, sudėkite česnaką. Kepkite 3 minutes ir išimkite iš keptuvės. Į sviestą sudėkite grybus ir kepkite, kol lengvai paruduos (3-5 min.). Tada sudėkite svogūnus, išmaišykite ir kepkite, kol jie apskrus (7-8 min.). Pagardinkite druska ir pipirais ir supilkite grietinėlę. Virkite 10 minučių.

Žingsnis 2

Fettuccini su grybais Žingsnis 2
Fettuccini sudėkite į puodą su padažu. Išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos