Publikavimo data: 2024-04-06
Fettuccini su grybais
Fettuccini su grybais - skanus itališkos virtuvės patiekalas. Aromatingi fettuccini su grybais grietinėlės padaže ruošiami iš grybų su makaronais ir grietinėle. Norint paruošti patiekalą pagal fettuccini su grybais receptą, svarbu išvirti makaronus iki al dente būsenos. Tai yra, kai makaronai išlaiko savo formą ir viduje yra šiek tiek tankūs. Padažui geriau vartoti dvigubą grietinėlę, kad patiekalas būtų maistingesnis. Gerai, jei pieno produktas yra naminis.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Pastatykite keptuvę ant ugnies, supilkite alyvuogių aliejų ir įdėkite gabalėlį sviesto. Kai jis ištirps, sudėkite česnaką. Kepkite 3 minutes ir išimkite iš keptuvės. Į sviestą sudėkite grybus ir kepkite, kol lengvai paruduos (3-5 min.). Tada sudėkite svogūnus, išmaišykite ir kepkite, kol jie apskrus (7-8 min.). Pagardinkite druska ir pipirais ir supilkite grietinėlę. Virkite 10 minučių.
Žingsnis 2
Fettuccini sudėkite į puodą su padažu. Išmaišykite.
Kategorijos