Grietinės padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Grietinės padažas

Grietinėlės padažas su grietine yra universalus padažas daugeliui patiekalų, įskaitant makaronus ir mėsos patiekalus. Jam gaminti idealiai tinka 20 % riebumo grietinė. Ji suteikia reikiamo skysčio, tačiau išlaiko tirštumą.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
58 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grietinės padažas Žingsnis 1
Ištirpinkite sviestą keptuvėje ant silpnos ugnies. Į jį suberkite miltus. Išminkykite, kad neliktų gumuliukų. Į miltus supilkite grietinę, pabarstykite druska ir pipirais ir išmaišykite. Troškinkite ant mažiausios ugnies, kol užvirs. Tada troškinkite dar 4-5 minutes ant mažos ugnies nuolat maišydami.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos