Publikavimo data: 2025-08-20
Caro "Silkė po kailiniais"
Visoje šalyje mėgstama "Silkė po kailiu" yra kultinis rusų šeimų patiekalas. Niekas neprisimena, kaip prasidėjo šios mėgstamos silkės kelias, tačiau ją atkakliai ir su meile gamina šeimininkės jau ne vieną kartą. Ir, žinoma, kiekviena šeimininkė, laikydamasi pagrindinio ingredientų rinkinio, savo nuožiūra žongliruoja sluoksniais. Na, o šių salotų puošyba - tai namų šeimininkės fantazijos ir meninio skonio maištas.
Žingsnis 1
Bulves sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 2
Sutarkuokite morkas ir sudėkite į sietelį, kad nusivarvėtų skysčio perteklius.
Žingsnis 3
Nulupkite ir sutarkuokite virtus burokėlius ir sudėkite į sietelį, kad nutekėtų sulčių perteklius.
Žingsnis 4
Į lėkštę sudėkite tarkuotas bulves, aptepkite plonu majonezo sluoksniu, ant viršaus sudėkite kubeliais pjaustytą silkę, išvalytą nuo kaulų, ir taip pat aptepkite plonu majonezo sluoksniu.
Žingsnis 5
Toliau dedamas morkų sluoksnis, išteptas majonezu, tada burokėlių sluoksnis ir vėl majonezas.
Žingsnis 6
Salotos baigiamos raudonosios žuvies, supjaustytos kubeliais, sluoksniu.
Kategorijos