Publikavimo data: 2025-08-18
Čeburekai su jautiena, prieskoniais ir žolelėmis
Tokie čeburekai būna skanūs, sultingi ir traškūs.
Žingsnis 1
Į dubenį įpilkite verdančio vandens, 1 arbatinį šaukštelį druskos ir 3 valgomuosius šaukštus saulėgrąžų aliejaus.
Žingsnis 2
Tada supilkite miltus ir minkykite 10 minučių.
Žingsnis 3
Leiskite tešlai šiek tiek pailsėti, o per tą laiką paruoškite įdarą.
Žingsnis 4
Į maltą mėsą sudėkite svogūną, žoleles, druską, pipirus, šaltą vandenį ir išmaišykite.
Žingsnis 5
Padalykite tešlą į lygias dalis.
Žingsnis 6
Iškočiokite jį kočėlu.
Žingsnis 7
Sudėkite faršą.
Žingsnis 8
Uždarykite ir išlyginkite šakute.
Žingsnis 9
Kepkite čeburekus saulėgrąžų aliejuje iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 10
Padėkite jį ant lėkštės. Gero apetito!
Kategorijos